Skip to main content
expirare domenii.ro

Cand expiră domeniile .ro și cât vor costa de la 1 martie 2018

Rotld a anunțat de curând că de la 1 martie 2018 un domeniu .ro vor avea o durată limitată de valabilitate. Chestia se discută de multă vreme și iată că acum devine realitate. Noile domenii .ro cumpărate vor avea valabilitate între 1 și 10 ani.

Rotld va vinde domeniile cu 6 euro + tva / an, iar ICI a anunțat un preț de revânzare de 12 euro + tva / an. Probabil că ăsta va fi și prețul celorlalți registrari. Vom vedea după 1 martie.

Dacă aveți în plan diverse proiecte online, acum este momentul să achiziționați un domeniu .ro. Pentru proiectele WordPress și nu numai îi recomand pe cei de la Simplenet. Eu acolo am majoritatea site-urilor.

Un domeniu .ro se mai poate încă achiziționa cu 40 de euro + TVA și este valabil 10 ani. Asta până la 1 martie 2018. După aia te va costa 120 de euro pe 10 ani.

Dacă ai deja un domeniu .ro intră pe pagina special concepută de Rotld pentru a afla cât mai este valabil. Începând cu această dată vei începe să plătești anual pentru domeniul tău .ro sau dacă ai renunțat la proiect, domeniul va deveni liber pe piață dacă nu îl mai plătești. Aici întrevăd și un mic business, pentru că bursa domeniilor .ro preconizez că va înflori.

 

Photo by LinkedIn Sales Navigator on Unsplash

Daca vrei sa afli ce mai scriu aboneaza-te la newsletter.

One thought on “Cand expiră domeniile .ro și cât vor costa de la 1 martie 2018

Leave a Reply