Skip to main content
IQOS - HEETS

Țigările HEETS cu sistemul IQOS sunt mai sănătoase ?

Fumezi de 5 ori mai puțin

Pentru cei ce nu știu încă despre ce este vorba vă explic pe scurt ce este cu țigările Heets. Acestea conțin o cantitate de 5 ori mai mică de tutun decât țigările normale, tutun ce nu este ars ci este încălzit cu ajutorul sistemului IQOS patentat de cei de la Philip Morris. Un pachet de țigări HEETS costă 17 lei prin urmare fiind la același preț ca țigările clasice vei cheltui mai puțin ca înaine. Trebuie să ții cont totuși că trebuie să achiziționezi aparatul IQOS care încălzește țigara care costă în jur de 200 lei și se poate cumpăra de pe site-ul iqos doar cu invitație. Pe site-uri gen olx îl găsești chiar mai ieftin, la liber, evident.

Vezi cât costă aparatul IQOS

Țigările Heets sunt mai sănătoase ?

Fiind un sistem foarte nou nu există statistici cu privire la cantitatea de toxine generate de sistemul IQOS. De fumat însă fumezi mai puțin și pentru că poți fuma o țigară odată la 6 minute deaorece aparatul se descarcă după fiecare folosire și trebuie încărcat cu ajutorul bateriei mari. De asemenea nu poți fuma mai mult de 20 de țigări pe zi pentru că și bateria mare se descarcă după 20 de folosiri și reîncărcarea ei durează câteva ore. Prin urmare dacă este să luăm în calcul numai faptul că nu poți fuma foarte mult, atunci DA sistemul IQOS este mai sănătos. Acum rămâne de văzut pe viitor dacă tutunul încălzit este mai sănătos decât cel ars.

Vezi cât costă azi țigările HEETS

Poți fuma în spații închise ?

Acum rămâne întrebarea dacă poți șunta legea antifumat și poți fuma țigările Heets în baruri, restaurante, birouri sau alte spații închise. În principiu DA aceste țigări sunt admise în spații închise dar din experiența vă spun că acestea miros destul de puternic. Nu ca cele clasice dar miros totuși. Fumul nu este atât de deranjant dar totuși se simte, prin urmare bunul simț, de data asta, te îndeamnă să nu le folosești în spații închise.

Te ajută țigările Heets să te lași de fumat ?

Din experiența vă spun că NU. M-am lăsat de fumat acum mulți ani cu singura metodă care funcționează după părerea mea: de luni nu am mai fumat. Am încercat să iau mai puține țigări la mine să înțep țigările și multe alte metode și nu a mers. Este adevărat că nu erau pe vremea aia țigări Heets dar sunt sigur că nu te pot ajuta să te lași de fumat. Cu toate astea țigările Heets au 0,5 % nicotină la jumătate față de cea mai slabă țigară. Informativ vă spun că țigările Heets albastre sunt mentolate, cele portocalii sunt aromate cu aromă orientală, iar cele galbene au tutun clasic și sunt cele mai apreciate.

Fenomenul IQOS

Da fumatul cu IQOS a devenit un fenomen în Romănia prin urmare au apărut:

 

Daca vrei sa afli ce mai scriu aboneaza-te la newsletter.

3 thoughts on “Țigările HEETS cu sistemul IQOS sunt mai sănătoase ?

  1. Mda…date cam eronate sunt prezentate aici. Aparatul se incarca in maxim o ora si ceva…nicidecum “cateva ore”, iar de descarcat dupa un pachet de heets…total gresit! Se descarca dupa maxim 2 pachete si jumatate…plus alte cateva detalii total gresite sunt prezentate aici. Ajung la concluzia ca cel ce a scris articolul, a facut-o din auzite nicidecum din “experienta proprie” cum se lauda.

    1. Scopul articolului este de a determina daca tigarile Heets sunt mai sanatoase. Iar articolul este scris din experienta. Este adevarat cu nu din experienta proprie. Am in familie 2 fumatori de Heets. Ambii fumeaza mai putin si nu ar mai putea trece la tigari normale. Lucru care mi se pare oricum pozitiv.

  2. Din experienta pot spune ca DA, m-am lasat de fumat cu ajutorul lor :). Dupa folosire indelungata ajungi sa nu mai suporti mirosul clasic de fum de tigare si dupa folosire indelungata te toaca de bani pt ca sunt mai scumpe si tot din proprie experienta iti spun ca fumezi MAI MULT…tocmai ca nu mai esti nevoit sa iesi…ajunsesem la 2 pachete pe zi. Daca incercam sa fumez 2 tigari clasice una dupa alta mi se facea rau insa de la astea nu mi se facea rau…chiar nu aveam niciun stres…nu stiu cat timp o sa fiu nefumoatoare dar momentan nu-mi permit, posibil daca incep sa incep cu cele clasice….alea de put :)), sau poate se gaseste careva sa le contrafaca si sa fie mai ieftine :))

Leave a Reply