Skip to main content
123RF Royalyty Free Images

123RF Stock Photo Agency


Stock Photos from 123RF

Pe 123RF am avut imagini si le-am sters nu mai stiu excat din ce cauza. Oricum nu face parte din marii jucatori in domeniu si tin minte sigur ca nu aveam cine stie ce vanzari. Vanzarile in nici un caz nu justificau munca de a uploada imagini, a insera cuvinte cheie, categorii etc. Pe site se vand fotografii, vectori, clipuri video si sample-uri audio. Preturile de download sunt destul de mari.

In fine contul mi-a ramas la ei si primesc de curand un e-mail cum ca au o sectiune noua de fotografii gratuite.

Free Photo

Printe ele gasiti si imagini ca cea de mai sus. Deci merita sa faceti o vizita. Trebuie sa stiti ca puteti da jos in mod gratuit numai imagini cu latura mare de 450 pixeli. Deci sunt bune numai pentru net si pentru layouturi de print de dimensiuni mici. Ceea ce este interesant este ca imaginile de stoc gratuite sunt destul de multe si nu stau in sectiunea free decat destul de putin si au un termen de expirare.

Mi-au placut colectiile de siluete foarte folositoare in webdesign si alte layouturi.

free silhoutte image 

19790460_s

123RF are de asemenea si o sectiune de PSD-uri free care sunt in mare parte bune pentru background insa de data asta sunt imagini mari A2 la 300 dpi foarte bune si pentru layout-uri mari.

free psd background

ENJOY!

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns