Skip to main content

4 Free Photos Sites

picjumbo.com_IMG_9881_webAlte patru site-uri cu fotografii gratuite. Despre al cincilea site am vorbit aici. Vorbim aici despre un nou tip de licenta FFCU (Free For Commercial Use). Este nou pentru mine 🙂 Sper ca si pentru voi.

www.gratisography.com
www.gratisography.com

Fotografiile sunt foarte mari 5472 x 3648 pixeli. Prin urmare pot fi folosite si la print nu numai la blogging. Se pot downloada individual.

Fotografiile se pot downloada si in Batch de 7 (arhiva zip). Primesti un e-mail in fiecare saptamana. Dimensiune nu prea mare 2.000 x 1.333 pixeli. Subiecte cam banale. Mai mult peisaje.

Pic Jumbo
Pic Jumbo

Fotografiile sunt aranjate pe categorii., sunt destul de mari 3.888 x 2.592 pixeli. Se pot downloada si pe batch-uri in unele cazuri. Baza mare de date. De luat in seama si pentru print.

Raumrot free photos
Raumrot free photos

Este un site de fotograf care ofera si el fotografii in sistem FFCU. Linkurile sunt catre galerii Flickr. Fotografiile sunt foarte interesante mari si sunt destul de multe – 6 catergorii x 5-10 imagini/set. Dimensiune 5.760 x 3.840 pixeli.

Sursa: mariussescu.ro

Stock Photos

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns