Skip to main content

Asigurare calatorie

Pret Asigurare Calatorie

ASIGURATORI

  • Dacă iei biletul de avion de la vola.ro nu trebuie decât să bifezi în timpul procesului de cumpărare că dorești asigurare de călătorie și ea se adaugă automat la prețul final.
  • Dacă vrei să compari ofertele tuturor asiguratorilor din domeniu intra pe emag.ro.

CÂT COSTĂ O ASIGURARE DE CĂLĂTORIE

Mi-am făcut de fiecare dată asigurare de călătorie și m-a costat în jur de30 lei pentru o săptămână de sejur în Europa. Evident că prețul poate diferi în funcție de destinație, durata sejurului, vârstă etc. Așa că vă sfătuiesc să verificați pretul aici. Cel mai mult am plătit în jur de 100 de leipentru două săptămâni în Japonia.

ESTE UTILĂ O ASIGURARE DE CĂLĂTORIE ?

Evident că este utilă, măcar din punct de vedere psihic. Te duci în concediu să te relaxezi și să stai liniștit 7 zile la plajă, nu să te ferești de tot ce mișcă cu gândul la nota de plată de la cabinetul medical.
De cele mai multe ori asigurările de călătorie acoperă și pierderea bagajelor și chiar riscul de anulare a călătoriei. Așa că nu vei mai sta cu sufletul la gură si cu ochii ațintiți pe banda de bagaje din aeroport cu gândul că “Dacă mi-au pierdut geamantanul ?”
Este foarte adevărat că până acum nu am avut parte de beneficiile oferite de asigurarea de călătorie dar asta nu face decât să mă bucure și voi considera întotdeauna că prețul plătit este destul de mic pentru a-mi asigura liniștea.

Vacanță plăcută !

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns