Skip to main content
Cadou baiat de 15 ani

Cadou baiat 15 ani

Ieri nepotul meu a implinit 15 ani. M-am hotarât să caut singur cadoul pentru ziua lui, fără să recurg la vechea și ușoara stratagemă de a-l întreba pe el ce vrea de ziua lui. Pentru că îl cunosc destul de bine și petrecem destul de mult timp împreună aș zice că nu este o sarcină grea.

Știu că în perioada asta își dorește jocuri pe noua consola PS4, dar idea asta mi-a furat-o bunica. Așa că m-am gândit ce folosește el mai mult și mai mult … căștile. Sarcina nu este ușoară pentru că are deja câteva perechi, fie din acelea mici care se bagă în ureche, fie dintr-acelea de gaming cu microfon.

Îi iau o pereche de căști fără fir, m-am gândit. După ceva timp de studiu am renunțat. Marea majoritate se deconectează destul de des de la telefon și oricum el umblă mereu cu căștile pe ureche și telefonul la îndemână pentru că schimbă foarte des piesele pe care le ascultă. Așa că nici din acest punct de vedere niște căști fără fir nu-și găseau rostul.

Iî iau atunci niște căști cu fir dar pentru că mai are câteva și vreau să fie un cadou special îi iau niște căști premium … mă gândesc. Caut și, ce să vezi ? Căștile premium pot costa și peste 1.300 de lei. Cam scump pentru un puști de 15 ani.

Izolez 3 dintre cele mai bune mărci de căști – Bosse, Beats, Skuldady. Le-am așezat chiar în ordinea prețului și a calității zic eu. De primele nu mă pot apropia pentru că sunt din gama de preț descrisă mai sus. Citesc despre a doua și a treia marcă. Petrec cam 2 ore în fața monitorului și mă decid până la urmă la modelul On-ear Beats EP by Dr. Dre. Cele 103 de review-uri sunt în marea lor majoritate foarte laudative. Se pare că sunt niște căști premium la care sunetul se aude excelent. Le cumpăr online. Ajung în ultima clipă, chiar de ziua lui, cu câteva ore înainte de petrecere, pentru că pe aici a nins mult și totul merge mai greu în asemenea situații.

Cadou baiat 15 ani – misiune îndeplinită

Reacția a fost peste așteptări. Este bătaie pe ele. Se aude mai tare ca în club, îmi spune soră-mea. Se pare că nepotul este așa de încântat de ele că nu le mai dă la nimeni. Am nimerit-o, de data asta. Trebuie să recunoașteți că este destul de greu să o nimerești cu un cadou. Indiferent de destinatar. Trebuie să cunoști bine persoana și nici atunci nu ești 100% sigur de reușită.

Spor la cadouri !

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

One thought to “Cadou baiat 15 ani”

Lasă un răspuns