Skip to main content
cadou baiat 18 ani

Cadou băiat 18 ani

Uite că au trecut deja 3 ani decând căutam un cadou pentru nepotul meu și am scris un articol despre cadoul pe care i l-am luat la 15 ani.

Articolul este printre cele mai citite de pe blog prin urmare problema este serioasă. Și este cu atât mai serioasă cu cât copilul crește.

La anul nepotul meu face 18 ani și m-am gândit să-i fac cadou un abonament de internet foarte convenabil. Trebuie doar să instaleze aplicația YOXO de la Orange. El are un telefon cu sistem de operare Android, dar există aplicație și pentru IOS.

A să achit pentru el abonamentul de 25 de lei pe lună, timp de un an și sunt sigur că o să fie un cadou excelent. Cred că știm cu toții că la vârsta asta internetul este viața lor. O să aibă 20 de Gb de internet și convorbiri nelimitate. Tot ceea ce nu consumă se returnează. Asta e o chestie excelentă mai ales acum când încă stă mai mult pe acasă. Va avea și convorbiri telefonice și SMS-uri nelimitate.

Mie mi se pare un cadou nimerit și dacă vreodată va constata că nu îi ajunge internetul, se poate trece la abonamente ce au până la 100 Gb de net inclus. La acest ultim abonament are și 3,67 Gb de internet în roaming inclus. La celelalte se poate achiziționa internet în roaming ca extraopțiune.

Ca idee eu am 13 Gb de internet pe mobil și nu îi consum niciodată, nici măcar jumătate. Așa că sunt sigur că și lui îi vor ajunge cei 20 de Gb cadou de la mine.

Una dintre chestiile foarte interesante la serviciul YOXO este că ai abonament doar pe 30 de zile la care poți renunța oricând.

Totul se realizează din aplicație și se administrează direct de pe telefonul mobil. Alegi lunar cât net ai nevoie și primești banii înapoi pe ce nu consumi. Alegi când vrei opțiunea de Roaming in zona SEE sau dacă vrei să faci upgrade sau downgrade la abonament.

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns