Skip to main content

Cum sunt cuțitele Vivo de la Mega Image

Cutite Vivo Mega Image

Update octombrie 2017

Cuțitele Vivo taie foarte bine și după un an de folosire. Atenție la degete. Mega image deruleaza acum alte campanii despre care am sa scriu curând.

Anul trecut am participat la campania cu tacâmurile Alessi de la Mega Image și am fost foarte mulțumit de calitatea lor așa că m-am hotărât să particp și anul acesta la campania cu cuțitele Vivo.

Zis și făcut, am strâns punctele, că tot am un mega lângă mine și toată ziua sunt acolo, și am luat cu vreo 27 de lei cel mai lung cuțit din ofertă care taie brici. Are aspectul ăla de bisturiu atunci când treci cu degetul mare peste el, să vezi cum taie. Deci, în sfârșit sunt fericitul posesor al uni cuțit care taie bine, pentru că am încercat o grămadă de mizerii, de la ieftine, la scumpe, de la oțel inoxidabil, la ceramică, și nu taie nici unul ca lumea sau se strică tăișul în câteva luni.

L-am luat pe ăsta mare deși mi-l doream pe cel mai mic dar … nu mai era la raft. Este și ăsta un indiciu că sunt bune. Le cumpără lumea domne’. Vin altele sâmbătă sau luni, spune casierița. Este foarte bun mă asigură un tip cu aspect de doctor de familie de lângă mine.

La cuțitul ăsta mi-a plăcut foarte mult aspectul ce inspiră trâinicie. Este dintr-o singură bucată și dintr-un oțel inoxidabil foarte aspectuos. Revin peste câteva luni cu update să vă spun cum mai taie. Deocamdată … doctoooor, cum țipă ăia de la master chef. Mi-a plăcut așa de mult cuțitul ăsta că a avut parte și de o ședință foto 🙂

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns