Skip to main content

De luni ma gasiti pe maidan, #kinomaidan

one-world-blogal-initiative

Ce este un Kino-maidan

Este locul unde se vor intalni in perioada 16-22 martie pasionatii de film, film documentar (nu stiu daca observa cineva expresiile gen James Bond :). Si nu orice film documentar ci unul dedicat drepturilor omului. Totul reunit in Festivalul One World Romania, ajuns anul asta la a 8-a editie.

Nu am fost la nici una pana acum si ma uitam pe programul festivalului si ma gandeam de ce m-as duce anul asta la evenimentele si proiectiile organizate. Si am gasit cateva motive:

  • Sa aflu de la sursa ce s-a intamplat acum un an pe un Euromaidan. Cel de la Kiev unde ucrainienii au iesit in strada cu rezultatele pe care le mai vedem si azi.
  • Sa-i cunosc – sper – pe cei care au daramat Piata Mache. Am un mesaj sa le transmit: au inlocuit piata cu o pista de biciclete ocupata de masini parcate.
  • Sa aflu ce este un WebDoc
  • Workshopul asta chiar nu vreau sa nu-l pierd: Arestare. Condamnare. De ce oare?. Eu unul m-am saturat sa vad catuse in fiecare seara la stiri. De aia nu ma mai uit de mult la ele de loc.

Astea ar fi workshopurile la care mi-ar place sa merg. Acum sa ne uitam un pic pe lista de documentare. Sa vedem ce mi-ar place sa vad:

Cam asta este ce mi-ar place mie sa vad. Ce o sa va placa voua ramane de vazut in comentariile la acest articol.

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

One thought to “De luni ma gasiti pe maidan, #kinomaidan”

Lasă un răspuns