Skip to main content

Despre Bateriile externe de 12 lei

acumulator extern 1.000 mAh

Nu recomand un acumulator extern de 1.000 mAh decât dacă sunteți într-o benzinarie fără curent la telefon, trebuie să dați un telefon urgent și bateria lui e moartă. Pentru că atât vă v-a ține să da-ți un telefon maxium două. Este adevărat că la 12 lei îl poți considera chiar un consumabil și evident poate fin încărcat și folosit de câte ori vrei dar totuși dacă ești un fotograf înrăit ca mine sau un jucător de jocuri pe telefon la fel de înrăit nu te vei putea bucura de lumina telefonului decât maxim 10 minute. Singurul lui avantaj este că se încarcă repede.

Prin comparație un acumulator extern de 10.000 mAh care are și două mufe USB pentru încărcarea a două telefoane vă v-a ține telefonul în funcțiune indiferent de caznele la care îl supuneți. Am unul pe care l-am luat la 69 lei și crede-ți-mă l-am folosit la greu.

Acum îănsă am trecut la altă clasă și mi-am luat un acumulator extern de 15.600 de mAh care pe lângă că te lasă să faci toate nebuniile cu telefonul îl mai și încarcă pe deasupra. Recunosc că cei 119 lei pe care i-am dat pe el compensează cu vârf și îndesat relaxarea pe care o ai știind că indiferentcâte poze ai făcut, de câte ori ai folosit GPS-ul sau de câte ori te-ai jucat telefonul încă mai are rezervă de curent. Este suficient să-l lași 10 minute fără să mai faci nimic și superacumulatorul de care vorbesc îl v-a încărca câteva procente bune.

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

4 thoughts to “Despre Bateriile externe de 12 lei”

  1. Am și eu una de 2.000 si puțin de la Orange, însă nu prea sunt mulțumit de ea. Bine, am primit-o gratis la abonament, dar mă gândesc să iau alta. Mai mare, desigur.

Lasă un răspuns