Skip to main content
fashion-mall.ro

Despre fashion-mall.ro sau cum am ajuns să îmi placă shoppingul

De curând am creat un site fashion-mall.ro despre care spun cu mândrie că vreau să fie cel mai mare mall online de fashion. Acest proiect nu poate fi realizat decât prin afiliere, pentru că un agregator de produse nu poate, cel puțin la început, să fie realizat decât așa.

Am găsit în sfârșit un sistem ce integrează corect feeduri afiliate, după ce am dat banii aiurea pe module de wordpress. Sistemul pe care îl folosesc acum permite site-ul să aibă o viteză de încărcare de invidiat și este de asemenea optimizat pentru tehnici avansate SEO. Mă rog nu o să mai insist pe chestiuni tehnice. Cei interesați mă pot contacta pentru detalii pe care le voi da cu plăcere.

Ideea este că de când vizitez cateva magazine de fashion pe zi, am prins gustul. Și … ce să crezi, a început să-mi placă să merg la shopping cu soția. Îmi vin o grămadă de idei plimbându-mă prin mall-uri pentru îmbunătățirea site-ului, pentru paginile de facebook sau instagram pe care le-am asociat.

Ce este fashion-mall.ro ?

Am să mă citez acum. Pentru că pe site am conceput un text care să explice cum am gândit proiectul și ce facilități am gândit.

Informații interesante pentru tine despre Fashion-mall.ro

 

Fashion-mall.ro este cel mai mare mall de fashion. Pentru că nu poți avea într-un singur magazin online toate produsele de pe piață din acest domeniu, am ales varianta agregatorului de produse. Găzduim produsele magazinelor online din România care sunt de acord să împartă profitul cu noi.

Nu suntem un magazin online

Suntem un loc de întâlnire între clienți și magazine online.

Toate linkurile din acest site sunt linkuri afiliate, noi încasând un comision în cazul în care dvs. faceți o cumpărătură ca urmare a unui click pe o propunere de-a noastră. Comisionul nostru NU se adaugă la prețul final de vânzare, el este plătit nouă de către magazinele listate pe fashion-mall.ro.

Prin urmare prețurile de pe site-ul nostru sunt aceleași ca ale magazinelor listate și tu nu plătești nimic în plus. Noi suntem compensați de către magazinele online listate pentru munca noastră de a vă aduce prețuri corecte, oferte, campanii și bonusuri interesante.

Cifrele magazinului nostru in mai 2019

 

Pe Fashion-mall.ro sunt listate la momentul lansării:

Facilități Fashion-mall.ro

 

Una dintre cele mai utile facilități ale Fashion-mall.ro este formularul de căutare unde puteți insera orice termen de căutare precum: sandale de vară cu bretea, costum de baie întreg, rochie de seară mătase etc.

Listele de colecții și produsele favorite pot fi salvate în contul tâu de pe fashion-mall.ro.

Abonarea la Newsletter-ul nostru te va aduce la un e-mail distanță de a primii cele mai noi oferte, reduceri, promoții și informații interesante de pe site.

Site-ul nostru are o gamă variată de filtre pentru a te ajuta să găsești produsele dorite cât mai ușor.

 • Filtre de preț
 • Filtre de culoare
 • Filtre de reducere produse
 • Filtre pe producători
 • Filtre pe mărci de produse

Informații utile

La fiecare magazin listat pe Fashion-mall.ro veți regăsi pe pagina didicată valoarea coșului de cumpărături de la care transportul este gratuit și o mică descriere utilă a magazinului.

De asemenea la fiecare produs în parte vei regăsi informații cu privire la livrare, returnare și plată.

Ce trebuie să știi produsele listate Fashion-mall.ro?

 

Înformațiile despre produsele aflate pe Fashion-mall.ro  sunt furnizate de către magazinele online listate. Informațiile sunt reînprospătate o dată la 2 ore.

Orice neconcordanță între informațiile listate pe site și produsele aflate pe site-urile magazinelor online listate este în totalitate datorată acestor magazine.

Noi facem verificări zilnice și ținem legătura permanent cu magazinele online în dorința de a vă furniza la noi pe site informații cât mai exacte.

 

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 thoughts to “Despre fashion-mall.ro sau cum am ajuns să îmi placă shoppingul”

 1. Buna ziua,

  Concret, despre ce module vorbiti? si eu voiam tot in wordpress, dar…

  „tehnici avansate SEO” – tot despre un model e vorba? Putem conversa pe mail daca doriti :).

  Multumesc.

Lasă un răspuns

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.