Skip to main content

Filmulete tale de pe Youtube pot genera venituri

G0104543Poate stiai chestia asta. Eu acum am aflat insa ca Youtube a lansat programul din aprilie 2014. Daca stau sa ma gandesc chestia are logica avand in vedere multimea de filmulete care a invadat Facebook-ul si de faptul ca am citit undeva ca acest canal de promovare (video) va lua o amploare din ce in ce mai mare. Eu fac filmulete cu telefonul (Samsung Galaxy S5 e adevarat) care se vad belea dupa parerea mea si mai folosesc si mai folosesc si GoPro Hero 3 ajutat de o drona de la DJI.

Da, poti face bani din reclama afisata de Google pe clipul tau daca te inscrii in Youtube Partner Program. Este unul din lucrurile pe care mi le-am propus pentru 2015 si de obicei ma tin de cuvant. Apropo de promisiunile pe care ni le facem la inceput de an. Ce rost mai are sa le faci daca nu te tii de ele.

Sunt cativa pasi nu foarte complicati pe care ii gasiti pe refresh.ro unul dintre blogurile pe care le urmaresc.

Si da se pot face bani pe net si asa. Depinde numai de tine. De cat timp si resurse esti dispusi sa aloci acestei activitati.

Revin in zilele urmatoare cu mai multe metode prin care fac eu bani pe net.

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 thoughts to “Filmulete tale de pe Youtube pot genera venituri”

Lasă un răspuns

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.