Skip to main content

Folosește cel mai potrivit #hastag

hastag]

Nu pot să cred că nu știți încă ce este acela un hastag, dar totuși am să repet: orice cuvânt inserat în postările, comentariile voastre precedat de semnul # devine hastag. Cuvântul cu diez în față devine link pe care odată dat click găsim toate posturile sau comentariile pe acest subiect. Este un mod original de a strânge în același loc toate informațiile pe un anumit subiect. Hatagul devine astfel o unealtă foarte puternică în promovarea brandului personal sau a businessului, pe rețele sociale precum Facebook dar mai ales pe Instagram, Pinterest, Twitter etc.

Acum am să vorbesc despre Rite Tag o aplicație care găsește cele mai potrivite hastaguri pentru posturile tale dintr-o bază de date enormă. Aplicația are și extensie de Google Chrome. Foarte interesant este că “citește” conținutul vizualizat de tine și îți sugerează hastagurile potrivite. De exemplu pentru blogul meu de călătorie am obținut evident hastagurile #travel, #blog.

RiteTag

odată instalată aplicația funcționează cu click dreapta mouse și vei obține informații interesante așa cum am obținut eu pe pagina mea comercială de facebook.

RiteTag Facebook

Sau cu butonul ce apare cant vrei să postezi ceva.

RiteTag 2

Enjoy !

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns