Skip to main content
Fonturi Fancy Gratuite

Fonturi Fancy gratuite

De ceva vreme mă preocupă aspectul postărilor mele pe Facebook. Una dintre metodele de a face mai atractive design-urile mele este cu ajutorul unor fonturi Fancy, gratuite dacă se poate. Mie îmi plac în special fonturile vintage și după ceva săpături am dat peste site-ul lui Mans Greback, un creator de fonturi exact pe gustul meu

Fonturile sunt gratuite doar pentru uz personal și pot fi downloadate de pe site-urile de profil precum fontspace.

Pentru designeri acest lucru este și el foarte interesant, pentru că pot downloada fontul în varianta gratuită. Pot prezenta apoi clientului macheta, la prețul căreia pot adăuga și prețul fontului.

Tot contra cost poți achiziționa și varianta webfont care poate aduce savoare site-urilor tale sau în acelați timp poate fi de folos webdesigneri-lor.

Prețul unui font de 59 de euro nu este mare, în ideea în care îl folosești pentru un proiect mai mare oferit unui client.

Dacă vrei fonturile pentru tine ca să le folosești în proiecte viitoare, îți recomand varianta unui abonament lunar de 49 de euro. Dacă vrei să ai acces la tot ce mai adaugă Mans timp de un an, abonamentul este de 29 de euro/lună plătibil pentru un an întreg.

Dacă de dai în vânt după chestii gratuite consultă categoria Free Stuff de pe blogul meu.

Dacă nu te-am convins încă uite încă un exemplu de design care mie îmi place foarte mult.

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns