Skip to main content

Fotografii profesionale pentru blogul tău

Mouse close-up
© Tudor Stanica | Dreamstime Stock Photos

Astăzi am testat pluginul WordPress Dreamstime Stock Photos cu ajutorul căreia poți insera orice fotografie aflată pe dreamstime.com. Pluginul odata inserat adaugă un buton Add Dreamstime Media la bara de scule pentru editarea unui articol. Puteți insera astfel oricare dintre cele peste 30 de milioane de imagini aflate acum pe Dreamstime. Aplicația este utilă mai ales celor care au downloadat deja imagini de pe Dreamstime sau care au deja un cont de contributor la ei și un portofoliu de imagini.

Concluzii

  • Imaginile proprii le poți insera evident gratuit;
  • La fel poți insera gratuit imaginile pe care deja le-ai cumpărat;
  • Tot gratuit poți insera și imaginile din secțiunea free a site-ului. Aici am o observație: trebuie căutat un anumit cuvănt cheie ca să apară și imagini din secțiunea free;
  • Toate celelalte imagini pot fi inserate numai dacă sunt cumpărate. Din această cauză spuneam că pluginul este mai util pentru cei se au deja în contul de pe Dreamstime un portofoliu de imagini consistent. Astfel pluginul devine un bun instrument de promavare a propriilor imagini de pe dreamstime.

Observație: pentru a insera o anumită imagine în articolul tău, ca să nu cauți prin nenumărate rezultate te sfătuiesc să o salvezi într-un lightbox, lucru care va ușura mult procesul.

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns