Skip to main content

Leac impotriva zapezii mieilor

templul-din-nori_1_fullsize

Templul din Nori – se cheama leacul

Tocmai am terminat de citit cartea. Mi-a placut si o recomand tuturor celor care vor sa-si petreca timpul cu o carte ce nu o poti lasa din mana. Mai ales cu vremea de afara. Lectura va face sa treca zilele astea mohorate care aduc se pare asa-zisa zapada a mieilor – ultima zapada din an.

Cartea este intr-adevar un thriler cu suspans, religie, misticism si povesti despre adevarata incarnare a lui Budha – adevaratul conducator al Tibetului – asa cum citim pe coperta IV. Insa este si o carte depre natura profund umana care te pune pe ganduri cu privire la intrebarile importante pe care fiecare dintre noie si le pune la un moment dat: Unde ne indreptam?, Care este scopul vietii?, Ce ramane dupa noi? etc.

Cartea a aparut la Editura Trei pe care am descoperit-o de putin timp si care editeaza carti pe gustul meu. O gasiti si la elefant.ro in tim ce la libris.ro lipseste. Cu aceasta ocazie am descoperit cateva diferente intre cele doua mari librarii online. La elefant.ro cartile sunt un pic mai ieftine dar la libris.ro le poti rasfoi. Ma rog decoperiti voi si restul de diferente.

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns