Skip to main content

Leac pentru vremea de afara

screenshot-oscar.go.com 2015-03-07 09-25-21 Leacul este Still Alice (nota 7,5 pe IMDB) un film excelent in care Julianne Moore face un rol intr-adevar de Oscar.  Nu am vazut celelate filme premiate la Oscar. Mi-am propus in fiecare an sa le vad. Le-am vazut si … nu prea mi-au placut, nu mi-au placut de loc sau a fost chiar timp pierdut. Anul asta renuntasem la obicei. Cand … ce sa vezi? A inceput sa ninga in Martie. Nu este o minune, dar mi-a stricat o gramada de planuri. Prin urmare am intrebat un prieten, mare specialist in filme ce as putea vedea. Still Alice spune omu. Este premiat la Oscar dar o sa ai o surpriza: este chiar bun. Si asa a si fost. Mi-a alungat toata enervarea care se acumulase pentru ca nu puteam sa ies in gradina la curatenia de primavara, nu puteam sa dau o tura cu bicla, iar la o tura cu motoru chiar nu speram.

Am remarcat evident si prestatia celorlalti actori: Alec Baldwin,  Kristen StewartKate Bosworth care s-au ridicat la nivelul stachetei asezat foarte sus de Julianne Moore.

Am vazut pe IMDB ca nu este singurul premiu impuscat de acest film.

Parcurgand lista de nominalizari la cel mai bun film dau peste … ce sa vezi …

screenshot-oscar.go.com 2015-03-07 09-55-38

Un film pe care l-am vazut de curand recomandat tot de acelasi prieten si care mi-a placut foarte mult. Subiectul este inedit iar performanta actorilor principali este de exceptie. Filmul are nota 8,6 pe IMDB. Nu as spune ca este asa o mare diferenta fata de Still Alice. Eu le-as pune pe aceeasi treapta. Pustiul Miles Teller face un rol bun ajutat, impins chiar de la spate de J.K. Simmons care face un rol minunat. L-am mai remarcat si pe Paul Reiser in rolul tatalui.

Voi le-ati vazut pe celelalte? Celelalte fime premiate la Oscar. Cum sunt?

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns