Skip to main content
Fabricat in Romania

Magazine online Fabricat în România

Precum mulți dintre noi, a început și pentru mine o perioadă mai dificilă. Am început să pierd clienți datorită problemelor cauzate de pandemie și simt nevoia de a fi ajutat și de a da ajutor.

Cum mă puteți ajuta pe mine?

Am creat un catalog de produse și magazine online la care sunt afiliat. Orice cumpărătură realizată de tine, ca urmare a unui click pe unul din magazinele listate la mine pe site, îmi va aduce un comision. Am deasemenea și o serie impresionantă de produse listate. Lucrez permanent la adăugarea de noi produse și magazine.

Sugestiile tale sunt bine venite. Ai un magazin de la care cumperi frecvent și nu îl regăsești în listă, trimite-mi un mesaj printr-un comentariu la acest articol.

Trebuie să știi că singurul tău efort este de a da click pe unul din magazinele listate la mine pe site și apoi îți poți continuat procesul de cumpărare. De asemenea tu nu vei plăti nimic în plus fața de prețurile normale ce le găsești pe site.

Cum pot ajuta eu afacerile online Fabricat în România?

Dacă ai un magazin online și nu știi cum să-ți crești vânzările, o soluție pe care o recomand ar fi marketingul afiliat prin 2Performant pe care îl recomand. Am și scris un articol pe această temă.

Am să concep de asemenea o listă de magazine online sau site-uri ce promovează produse exclusiv fabricate în România. Sunt sigur că, cumpărăturile voastre vor ajuta aceste afaceri să iasă cu bine din această perioadă mai puțin propice afacerilor.

Lista site-urilor cu produse sau servicii Fabricat în România

Lista va fi revizuită periodic. Voi adăuga site-uri pe măsură ce le găsesc. La finalul articolului vei găsi data ultimei editări a articolului.

Photo by Theodor Vasile on Unsplash

ultima editare a articolului 23.09.2020

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns