Skip to main content

Oare am imbatranit?

AirwheelMa uitam azi pe niste modele de ceasuri de mana. Nu de alta dar am primit un email de la elefant.ro cum ca azi au discount minim garantat de 50%.

Primul semn de imbatranire? Ma uit la ceasuri elegante. Nu-mi plac alea mari cu multe cadrane mici dar care pot deveni oricand arma alba. I-as putea stalci fata functionarei de la …. care ieri mi-a pus un scaun in fata ca sa nu-i invadez spatiul propriu. Asta dupa ce mi-a aruncat o privire acra. Deci ea m-a atacat prima nu ?

Al doilea semn de imbatranire: am reusit sa plec din biroul tipei lasand-o cu un zambet sagalnic pe fata desi avea mult peste 50 de ani. Deci acum am succes la femei de varsta a treia?

Nu stiu cum dar am dat din una in alta asa fara sa-mi dau seama. Si daca tot fac chestia asta semnalez si al treilea semn de imbatranire:

Citesc zilele trecute pe e-mail despre niste jucarii interesante cu care nu m-am gandit sa ma dau. Din contra m-am gandit ca ar iesi o afacere faina cu bune de inchiriat pe faleza la Mamaia.

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns