Skip to main content

Prima încercare de liveblogging la #webstockro

Sesiunea 1

7,30 – Plecat din Otopeni. Credeam că ajung mult mai repede. Dar … 40 min până la Hotel Marriot.

8,15 – Înregistrare, pozat stand Reiffeisen >> primit brownie (f. dulce) >> postat pe FB

8,30 – Pozat cu șapcă haiosă la stand Farmec >> FB

9,13 – Totul merge bine cu livebloggingul deocamdată având în vedere că sunt conectat la net la propriul telefon pt. că rețeaua webstock e supra aglomerată.

9,14 – Am inceput să mă plictisesc. Mă duc afară. Ați observat ce frumos scriu și cu diacritice..

 

9,22 – Iete ce am mai găsit:

Mamă mă vezi ?

9,30 – A început mustăria. Cristi și Chinezu simpatici ca de obicei.

9,40 – Andrei Rosu – a slăbit foarte mult … alergând. În 2010 a alergat primul maraton la Polul Nord. Intre timp a devenit blogger. Susține cauze umanitare alergând la maratoane.

9,52 – Q&A cu Andrei.

9,50 – Tema webstock – The Game Changers.

9,57 – Andreia Rossini – Vodafone. in english.

10,02 – A innebunit twitterul  stream official

10,03 – Streamul meu pe twitter 

10,05 – Webstock on Facebook

10,20 – de cautat transhummapp sa vedem cat ne miscam pe zi. deocamdata nu am gasit-o.

10,24 – Vodafone o sprijină pe Simona Halep. Convenabil. #haisimona

10,28 – premiu de la Vodafone la tombola lor: rachetă semnată de Simona Halep

10,36 – Dragoș Lumpan – FOTOGRAF. Cu proiectul sau foto Ultima Transhumanță. Dragoș a strâns peste 40 mii de lei pentru filmul sau despre transhumanță.

11,00 fix – Erwin Albu – țăran urban de la Codlea. A creat autoservirea de la poartă. Concept care s-a viralizat online și offline. În prima luna a strâns 3700 lei în cutia poștală. Nu a furat nimeni produse și nici banii din cutie. NU avem nevoie să ne cultivăm poropria mâncare dar îndrăzniți. Anunță deschiderea unei platforme online cu gospodării care își share-uiesc produsele. Bani strânși în trei luni vor fi folosiți la cumpărrarea de biciclete share pentru comunitatea din Codlea.

11,56 – Începe sesiunea 2

12,04 – Michele Grassi – Enel. Big Data: 1,5 mil apeluri telefonice. Cam plictisitor.

12,30 – S-a mai animat treaba cu chinezu si lanternele de la Vodafone.

12,35 – Cornel Ile de la VUNK. Nu are nici o prezentare ca le uraste. Muzica romaneasca aduce mai mlti bani statului decat artistilor. Spectacolul este arma noastra. Facem lucrurile altfel. Haios tipu. Brațări care se sincronizează pe muzică. Tare. Orasul minunilor. FB. Orice produse se vinde mai usor daca are povestea lui. Ziua internationala a dorului 13 mai. Tare clipul lor. Cornel scrie si muzica si versuile trupei.

13.02 – Florin Georgescu – ciclist – orb se pare. A infiintat asociatia Asociația tandem. Merge pe o bicicleta tandem. Pleaca pana la Londra 2.000 km la olimpiada. Tare tipu. Paraciclism se numeste disciplina sportiva. Foloseste aplicatie voiceover pe telefon si alte aplicatii diverse folositoare nevazatorilor. Hai sa ajutam infiintarea in Romania a unui centru de aplicatii pentru nevazatori. Vodafone si ing au asemenea aplicatii. Florin incearca sa le promoveze.

13,24 – Q&A cu Florin Georgescu. Cel mai greu lucru mi se pare rutina. Si mie la fel.

13,20 – FINALLY – Cabral IBAKA cu durere de masea vorbește despre egoism. Cat de mult trebuie să acționăm ca sa conteze.

Sesiunea 3

14,30 – M-am pierdut. Nu mai am net nu mai am loc in sala de blogging se sta in picioare.

15,00 – Domnul Alexandru Negarea vorbeste despre cum sa faci bani cu blogul tau. Concluzie prin continut nu cu reclame.

15,18 – Horia Neagu – SEO – Content, Links, Social. Primele cuvinte sa repete titlul. 300-700 cuvinte. Linkuri interne si externe. Schema.org f. Importanta. Domain authority. Page authority. FB comment box.

15,46 – Ionuț Munteanu. Google AdSense. Remarketing. Liste de remarketing. Campanie Adwords pe cuvinte cheie necomerciale pt blog. Remarketing in Google display network. Video e important.

Sesiunea 3 Videoblogging

16,38 Unguru Bulan Ciprian Catunescu. De ce ai nevoie: camera simpla, lumini, decor, panza verde, 3 lumini una fata si doua laterale. Distante de 2-3 m intre camera , subiect, fundal, lavaliera, Prompter. Postprocesare.

17,06 – Anne Marie Chelaru. Audienta prin perseverenta. Vlogul de marti. Canon g7x cea mai buna camera de vlog.

17,33 – Mihai Taranu (Zmetna). Viral. Prinde la publ8c: Sex si limbaj vulgar, divertisment. Natural si amuzant. BANI Branduri si Adsense (preturi f. Mici), Agentii. Campanii video pe Facebook si Instagram in afara de youtube.

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 thoughts to “Prima încercare de liveblogging la #webstockro”

Lasă un răspuns