Skip to main content
RCA Rapid

RCA Rapid

Cel mai ieftin RCA
De curand am pus la punct o solutie rapida si fara costuri de a calcula cel mai ieftin RCA. Nu stiu ndaca este o idee originala, insa eu nu am mai vazut-o pe alte site-uri. Si credeti-ma cand spun asta inseamna ca am cercetat ceva. Ideea este ca voi posesorii de vehicule pe 2,4,6 … roti, doritori de RCA ieftin sa-mi trimiteti o poza dupa certificatul de inmatriculare, cartea de identitate si permisul de conducere, urmand ca eu sa completez enervantul formular cu numeroase campuri si sa va trimit pe e-mail cea mai ieftina varianta de RCA. Polita este emisa de rca-ieftin.ro si tot iei o livreaza gratuit la adresa voastra. Plata RCA se face la livrare.

De ce am conceput acest sistem ?

Din doua motive:

  1. Pentru voi ca sa economisiti timp si nervi;
  2. Pentru mine ca sa pot obtine comisionul din afiliere;
  3. Pentru ca rca-ieftin.ro nu ma lasa sa fac campanie AdWords pentru acest serviciu in cadrul programului de afiliere 2Parale. Ce credeati ca depuneam atata efort sa cumpar pluginuri WordPress pentru formulare customizate, sa scriu articole pe blog, sa creez pagina cu pricina si sa platesc totusi AdWords pentru ea fara un interes?

Am pus la puct ideea de 2 zile si pana acum nu am primit nici o cerere. Va mai tin la curent. Daca nu merge formularul rapid din diverse motive (principalul pe care il vad ar fi ca oamenii nu au incredere sa-mi trimita copii dupa actele lor) o sa implementez si formularul clasic.

Voi ce parere aveti?

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns