Skip to main content

Review telefon Vonino Volt X

Vedeta celor de la Vonino, telefonul Volt X este de ceva vreme la mine în teste şi pot trage concluzii destul de pertinente.

Baterie dublă pentru Volt X

Am ținut telefonul destul de mult în teste pentru a verifica bateria de 4.000 mAh cu care Vonino a dotat acest telefon. Vroiam sa stiu dacă într-adevăr ține de două ori mai mult decât o baterie standard de telefon.

Concluziile sunt mai mult decât bune. În stand by, Vonino Volt X a rezistat aproape o săptămână.

În regim normal telefonul poate fi utilizat aproape trei zile. Regim normal la mine însemnând: telefonie şi e-mail.

În regim de utilizare intensivă l-am folosit aproape 2 zile. Aceasta însemnând în afara de telefonie şi e-mail, jocuri şi navigație.

Conectivitate 4G-LTE

Conpatibil cu toate rețelele 4G, chiar şi cu noul standard LTE, Volt X asigura o conectare la cel mai rapid tip de internet.

Cel mai sigur mod de a verifica acest lucru este jocul Pockemon Go pe care îl mai joc din când în când pentru teste de aparatură mobilă.

Pe lângă faptul că am testat multe telefoane şi tablete cu acest joc testez şi modul în care rețelele mobile furnizează serviciul 4G.

Cartelă Orange cadou

Volt X vine cu patru avantaje majore:

1. Conectitivitate 4G excelentă;

2. Acces la cel mai rapid internet al celor de la Orange.

3. Baterie cu putere extinsă

4. Slot Sim Dublu

Am testat aşa cum spuneam cu jocul Pockemon Go atât rapididitatea procesorului lui Volt X cât şi accesul la cel mai rapid i ternet al celor de la Orange.

Şi nu este o glumă. Este bine ştiut că hocurile sunt mari consumatoare de resurse. Iar Pockemon Go are nevoie pentru a funcționa bine, în afară de resurse hardware excelente de internet de calitate şi nu în ultimul rând de multa baterie.

Telefonul Volt X le are pe toate din plin şi le poți folosi evident la orice fel de aplicație.

Asta şi pentru că vine cu o cartelă Orange cadou. Ai timp o lună de zile să te convingi şi tu că este într-adevăr cel mai ok acces la internet.

Fotografii excelente

Pe lângă avantajele enumerate până acum Volt X filmează şi fotografiază mai mult decât decent.

Spun asta pentru că am comparat fotografiile sale cu cele ale lui Samsung Galaxy S7 pe care îl am de aproape un an şi care a setat un standard extrem de ridicat pentru fotografie.

Am stat în weekend la plaja kazeboo din Navodari unde vin cei ce fac kitesurfing şi am facut câteva poze excelente.

Raport calitate preț uimitor

Având în vedere cele enunerate anterior prețul de 349,90 lei mi se pare ridicol de mic şi vă recomand să profitați de ocazie cât încă mai este la reducere.

Pe Volt X îl văd ca o soluție excelentă pentru drumețiile pe munte sau pentru orice alt gen de excursii de câteva zile unde nu ai acces la curent electric.

P.S. Având în vedere că scriu acest articol de pe plajă, am testat şi aplicația celor de la Word Press pentru scriere de articole.

Este excelentă. Foarte uşor de folosit şi ai acces la toate blogurile tale. Evident dacă ai mai multe şi dacă sunt pe platformă Word Press.

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

One thought to “Review telefon Vonino Volt X”

Lasă un răspuns

Vrei să primești un e-mail de căte ori scriu un articol?

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.