Skip to main content

Subtitrări limba română NETFLIX

Netflix subtitrari limba romana

Trecem peste nebunia lansării Netflix în România la începutul acestui an, anunțată pe toate blogurile și canalele de știri. Ajungem la oportunitatea de a trece și noi în rândul lumii civilizte nemaifiind nevoiți să downloadăm ilegal filme de pe torenți.

Instalare Netflix

Instalarea se face foarte rapid singurul lucru pe care vreau să-l remarc este că aveți nevoie de un card de credit/debit pe care să-l inserați în procesul de înscriere.

Abonamentele sunt de 8, 10 și 12 euro în funcție de numărul de device-uri pe care vreți să rulați filmele și de calitatea imaginii. Recomand abonamentul de 10 euro pentru că cel de 8 nu are calitate HD și permite doar 1 device simultan.

grila preturi Netflix

Prima lună este gratuită.

Subtitrări limba română

Problema majoră cu rularea de filme de pe această platformă este pentru cei care nu stăpânesc suficient de bine limba engleză pentru că pe Netflix nu sunt disponibile subtitrări în limba română.

Soluția există și este valabilă numai pentru cei ce folosesc laptop sau desktop pentru vizionarea filmelor. O altă limitare este că nu se poate folosi ca browser decât Google Chrome.

Pașii de urmat pentru a vedea subtitrările în limba română

SuperNetFlix

Deși găsiți o grămadă de articole pe această temă o să enumăr și eu rapid ce este de făcut:

  • Instalează pe Google Chrome aplicția SuperNetFlix. Nu uita să verifici dacă este activă. În mod normal ea este activă. La mine a fost nevoie să restartez Google Chrome ca să apară iconițele de încărcare subtitrare pe Netflix.
  • Caută subtitrarea filmului. Cel mai mare site pentru subtitrări este subtitrari.regielive.ro;
  • Transformă extensia subtitrării din .srt în .dfxp pentru că asta este extensia pe care o folosește Netflix. Convertirea se face online pe site-ul subflix.com;
  • Unele subtitrări au extensia .sub. Așa că am folosit site-ul ăsta ca să le convertesc .srt;
  • Partea complicată este că unele subtitrări nu sunt sincronizate. Așa că trebuie să folosești opțiunea de sincronizare pozitivă sau negativă la convertire în site-ul subflix.com.

Pare complicat dar după ce faci o dată, de două ori treaba asta devine simplă.

Subtitrări Netflix în limba română – gata convertite și sincronizate

Am văzut trei filme în week-endul ăsta în care a nins superb. Am urmat procesul descris mai sus și aveți și voi acum subtitrări gata de încărcat pentru:

Concluzie

Nu este ușor să vezi filme cu subtitrare românească pe Netflix dar nici foarte complicat. Mai enervant mi s-a părut, în cele mai multe cazuri, procesul de sincronizare.

Dacă aveți vreo întrebare nu ezități să lăsați un comentariu.

Dacă aveți și voi vreo subtitrare convertită și sincronizată o puteți lăsa la comentarii.

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

One thought to “Subtitrări limba română NETFLIX”

Lasă un răspuns