Skip to main content

Teme wordpress gratuite pentru blogul tău

Free wordpress themes

Ieri studiam “concurența” blogului meu de călătorie  și am văzut că morisca.ro este realizat cu o temă de wordpress foarte drăguță, foarte asemănătoare ca layout și coloristică cu tema mea.

Diferența vine din faptul că tema mea este plătită la cei de la yootheme.com pe când tema de care vorbesc este din cele gratuite. Karpathen este printre puținele site-uri care vând teme wordpress și au atât de multe teme gratuite de bună calitate puse acolo evident ca să atragă clienți plătitori. Cu peste 30 de teme gratuite însă acest site întră pe locul 1 în statistica mea.

Foarte multe teme gratuite găsiți și pe site-ul celor de la wordpress sau dacă dați Add new Theme din dashboardul WordPress. Blogul meu este făcut tot cu o tema gratuită a celor de la Colorlib. Tot pe site-ul lor găsiți o bibliotecă impresionantă de teme free wordpress.

Dau mai jos site-urile cu teme wordpress plătite de unde mă aprovizionez eu pentru serviciile mele de webdesign. Multe dintre ele au și teme gratuite.

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns