Skip to main content
Anvelope de iarna Michelin

Top 5 anvelope de iarna

În curând începe o iarnă ce se anunță blândă, însă anvelope de iarna trebuie să ai conform legii din 1 noimebrie. Asta doar dacă este zăpadă pe jos. Te sfătuiesc însă să nu aştepţi prima ninsoare ca să faci schimbul pentru că ştii ce se va întâmpla …

Dacă nu ai anvelope de iarnă sau cele vechi s-au uzat te va interesa topul de mai jos.

Personal folosesc anvelope de iarnă Michelin și am observat cu bucurie că sunt și cele mai văndute anvelope de iarna pe emag.

Top 5 anvelope de iarna pe emag

Mă bucur că în topul preferințelor voastre nu mai sunt brandurile ieftine de anvelope gen Sava. Spun Sava pentru că mi-am cumpărat și eu la un moment dat. I-a apărut o gâlmă din primele săptămâni. Am fost la garanție și … surpriză după ce au trimis anvelopa la testare au constatat că corespunde și că … probabil am luat eu o groapă și le-am deteriorat. Am anvelope de iarnă Michelin insă, de ani de zile și am luat evident sute de gropi cu ele și nu s-au deteriorat.

Un alt sfat este să nu luați anvelope din târgul Autovit. Eu acolo am avut probleme. De asemenea nu vă sfătuiesc să folosiți anvelope All Season. Deși sunt mai ieftine, pe lângă faptul că nu sunt legale nici nu își fac treba.

Cele mai ieftine anvelope de iarna Michelin

Nu trebuie să mai spun că cele mai ieftine anvelope de iarnă le-am găsit la emag. Am analizat de-a lungul timpului foarte multe prețuri pentru diverse produse și de fiecare dată am ajuns la aceeași concluzie.

Emag monteaza anvelope

Emag are și serviciu de montare anvelope de la 99 lei pentri 4 anvelope. Montajul se face în locații din  Bucuresti, Ilfov, Arad, Bacau, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Slobozia, Timisoara.

Schimbul de anvelope presupune:
– Demontarea rotii (ansamblu format din janta+anvelopa) de pe axul vehiculului;
– Demontarea anvelopei de pe janta;
– Perierea suprafetelor de sprijin de pe janta;
– Montarea anvelopei pe janta;
– Umflarea la presiunea corecta;
– Echilibrarea electronica a rotii;
– Controlul vizual al geometriei;
– Montarea rotii prin strangere cu cheia dinamometrica.

Verificari efectuate de tehnicieni in timpul schimbului de anvelope:
– Respectarea regulilor legale si ale celor impuse de constructor in alegerea anvelopelor:
structura, dimensiune, indice de viteza, indice de incarcare si categorii de utilizare;
– Respectarea instructiunilor de montare prezentate pe partea laterala a anvelopei (sens de rotatie sau sens de montare);
– Respectarea particularitatilor legate de anumite anvelope specifice (anvelope cu flancuri joase, anvelope cu rulare pe pana – run flat etc.);
– Respectarea presiunii de aer utilizata asa cum a fost prevazut de constructorul vehiculului, de producatorul anvelopei sau de mecanic;
– Respectarea cuplului adecvat de forte la care sa fie strans fiecare surub al jantelor pe axul vehiculului;
– Respectarea normelor in privinta valvelor, atat ca uzura normala, cat si in cazul functionarii sistemelor de monitorizare a presiunii la bord.

Valabilitate talon : 2 luni de la data achizitiei, dar nu mai tarziu de 31.12.2017.

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns