Skip to main content
Instagram Logo

Utile pentru Instagram

Usplash Photo
Usplash Photo

Inserare fotografie Instagram în post WordPress

Este mai simplu decât mi-am închipuit. Pur și simplu copiați linkul imaginii ce doriți să o inserați la locul dorit în post sau în pagină. Insertul poate fi rafinat prin diverse customizari descrise pe pagina de developer a celor de la Instagram.

Aplicații haioase tip Instagram

De aici a plecat de fapt dorința mea de a insera o singură imagine în post. Vroiam să vă arăt câteva imagini făcute cu niște aplicații haioase gen Instagram:

InstaPlace

Adaugă locul, data și ora pe o poza pătrată gen Instagram ce poate fi share-uită pe Instagram, Facebook, Twitter etc. Are diverse template-uri foarte profi pentru text și amplasament informațiile menționate anterior.

InstaWeather

Face cam același lucru: adaugă locul unde te aflii și în plus starea vremii. Are la fel template-uri profi, iar imaginea ta poate arăta așa:

InstaFood

Face minuni cu pozele dvs. de profil. Nu am ajuns încă la nici un restaurant cool de unde sa înfrumusețez porția de mâncare. Imediat ce am ceva interesant voi updata articolul.

De ce să instalați aceste aplicații ?

Pentru că este fun și pentru voi și pentru prieteni voștri. Implicit vă vor aduce like-uri, share-uri, follow-uri etc., dacă asta vă doriți. Până la urmă care este rolul unei rețele de socializare ? Să socializezi cu cât mai mulți prieteni. Nu ?

Mie nu mi-au adus mai multe like-uri decăt fotografia de călătorie. Vouă ?

Bonus

Badge-ul ăsta îl găsiți tot în zona developerilor de la Instagram.

Instagram

Sfat

Sper că folosiți htaguri pentru postările de pe Instagram. Mie mi-au adus o grămadă de follow-eri și like-uri.

 

____________________________________________________

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns